'Imamët' Vehabist (munafikllaku në kulm)I kuptoj që kanë nevoj me dal ne Media mi la gjynahet ne raport me Fenë dhe në raport me Muslimanët që të dyja i kan flliq komplet i kan banalizu me ka krejt.

Por pse bre kaq hapur tash mundoheni me kallxu fytyr tjetër, realisht unë para shumë vitesh kam thënë se jan dyftyrësha (munafika) dhe do e shfaqin hapur këtë dhe ja tani po e shfaqin.

Kur një imam hanefi prezenton ne media ata kan mi thënë së bashku me nxënësit e tyre: 'ke shku te anti islamistat, ke shku te ai islamofob, ke shku te meda e atij masonit, ke shku te ai pisi qe është konvertuar, etj., etj.', a kur dalin vet në media ajo është e arritur e madhe, kësaj i thonë me pasë Fenë sipas dëshirave të tyre, edhe atëherë kur i diskutojnë tema qe realisht nuk ju beson as ai vet dhe i konsideron tema anti islame.

Paramendojeni tash gati sa nuk tha që ska pse e qet shamin femra, e dej tash na i qitshin syt, ani me ndodh me thënë të njëjtën fjali një hoxhë hanefi e kishe pas tërmet në portalet vehabiste e në profilet e "avokatëve" të vehabistëve, veq kur te kishe pa u krijuan komisione e komisione diciplinore kundër atij imamit Hanefi, më kujtohet rasti i një kolegu hanefi që vet ja bishtnuan fjalët edhe vet e shan e kërrcënuan për shaminë e tash vet dyftyresia ne kulm.

Mbajeni mend shpejt keni mi pa tu thirr femrat mos i qitni shamijat Zot ruana une besoj kemi me mrri kohën edhe kur kan me thirr as Zotin mos me besu se fort ju ka ngushtu rrethi, gjynahet që i kanë bërë kundër Fesë dhe kundër Myslimanëve dhe kundër kombit e atëdheut do i lajn duke u poshtëruar.Autor: Zuhdi HAJZERI

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...